Bursaspor'un Kurasını Çeken İrfan Koç İha'ya Konuştu

Bursasporun Kurasını Çeken İrfan Koç İhaya Konuştu
İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu kura çekiminde Bursaspor'un rakibini belirleyen yönetici İrfan Koç, arzuladıkları rakip ile eşleştiklerini söyledi.

İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu kura çekiminde Bursaspor'un rakibini belirleyen yönetici İrfan Koç, arzuladıkları rakip ile eşleştiklerini söyledi.

Elinin Bursaspor için uğurlu geldiğini söyleyen İrfan Koç, "Bütün çektiğim kuralar iyi geliyor. Grubun içinde beklediğimiz, en arzuladığımız takımlardan birisiydi" dedi.

"KURAMIZI ÇEKTİK, YÖNETİCİLER İLE TANIŞTIK"

Kuran çekiminin ardından Cenevre'de FC Gomel takımının yöneticileri ile bir araya geldiklerini söyleyen İrfan Koç, "İlk maç Bursa'da olduğu için neler yapacağımızı konuştuk. Birlikte güzel bir ortam geçirdik. Biz kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız" diye konuştu.

"İNŞALLAH ELEYİP, BURSASPOR İSMİNİ 3. KEZ CENEVRE'DE DUYURACAĞIZ"

Cenevre'de iki kez Bursaspor'un isminin okunmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten İrfan Koç, "Buda Bursaspor'un iyi bir takım olduğunu UEFA ve Avrupa'da ne kadar iyi işler yaptığının göstergesi. İnşallah eleyip Cenevre'ye bir kez daha geleceğiz. Bursaspor'uin ismini Cenevre'de 3. kez duyurmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"İLK MAÇ ÇOK ÖNEMLİ, BAYRAM HAVASI OLACAKTIR"

İlk maçın Bursa'da oynanacak olmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Koç, "Uzun zamandan beri seyircimiz ile bir araya gelemedik. Birlikte olacağımız ilk maçımız seyircili, mutlaka bir bayram havası esecektir" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.