Bursaspor’un Beşiktaşlı Alt Yapı Oyuncusu Kovuldu

Bursaspor’un Beşiktaşlı Alt Yapı Oyuncusu Kovuldu
Bursaspor’un altyapısında forma giyen Osman Kotaran'ın, Beşiktaş maçı öncesi sosyal paylaşım sitesinde yazdığı yazılar sebebiyle kulüp ile ilişiği kesildi.

- Bursaspor’un altyapısında forma giyen Osman Kotaran'ın, Beşiktaş maçı öncesi sosyal paylaşım sitesinde yazdığı yazılar sebebiyle kulüp ile ilişiği kesildi.

Yeşil-beyazlı kulübün A2 takımında forma giyen Osman Talha Kotaran, Bursaspor’un, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında bugün saat 20.00’de Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesi sosyal paylaşım sitesi twitter’da "Fernandes'i izlemeye gidiyorum; gol atarsa VIP'te inşallah bağırmam" ifadelerini kullandı. 94 doğumlu oyuncunun bu ifadelerinin ardından yeşil-beyazlı taraftarlar büyük tepki gösterdi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, Osman Kotaran’ın Bursaspor Kulübü ile ilişiğinin kesildiğini duyurdu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.