Bursasporlu Futbolculardan Bakan Suat Kılıç’a Teşekkür

Bursasporlu Futbolculardan Bakan Suat Kılıç’a Teşekkür
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik liderlerinin ziyaret ettiği Bursasporlu futbolcular, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.

- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik liderlerinin ziyaret ettiği Bursasporlu futbolcular, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.

Bursaspor Özlüce Tesisleri'ni ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik liderleri; kaptan Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz ve Tuncay Şanlı ile sohbet etti. Gençlik liderleri, futbolculara bakanlığın çalışmalarını ayrıntılı bir şekilde anlatma fırsatı buldu. Bakanlığın yaptığı çalışmaları, gençlere sunduğu imkanları ve etkinlikleri hayranlıkla dinleyen Bursasporlu sporcular, iyi değerlendirdikleri takdirde bu imkanların gençlerin gelişimine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Tuncay Şanlı, gençlerin sadece sporla değil, kültürel, sosyal ve eğitsel etkinliklerle buluşturulduğunu belirtti. Şanlı, çok yönlü ve nitelikli bir gençliğin oluşturulması için çalışmalara imza atan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.

BURSASPORLU FUTBOLCULARDAN BAKAN SUAT KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.