Bursaspor’da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor’da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

- Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Özlüce Tesisleri’nde GGPO Sorumlusu Faruk Korkmaz ile antrenör Turan Şen, Musa Öztürk ve Ahmet Kuzaltı eşliğindeki antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü. Sakatlıkları devam eden Fernando Belluschi ve Ozan İpek takımdan ayrı tempolu koşu yaptı. A2 Milli Takımı'nda bulunan Şener Özbayraklı ile Ferhat Kiraz, Avusturya Milli Takımı’nda bulunan Yasin Pehlivan ve Slovakya Milli Takımı’nda bulunan Sestak, antrenmana katılmadı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, daha sonra topu koruma, şartlı oyun ile devam etti. Yeşil-beyazlılar son bölümde ise, yarı sahada çift kale maç yaptı.

Yeşil-beyazlılar yarın yapacağı çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.