Boluspor'un Tecrübeli Golcüsü Veysel Cihan'dan İddialı Sözler

Bolusporun Tecrübeli Golcüsü Veysel Cihandan İddialı Sözler
Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un tecrübeli forvet oyuncu Veysel Cihan, "Kötü oynasak da kazanabilecek bir kadromuz var. Şu anki bulunduğumuz duruma kötümser olarak bakmıyorum. Şampiyonluğun en büyük adayı Boluspor'dur" dedi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un tecrübeli forvet oyuncu Veysel Cihan, "Kötü oynasak da kazanabilecek bir kadromuz var. Şu anki bulunduğumuz duruma kötümser olarak bakmıyorum. Şampiyonluğun en büyük adayı Boluspor'dur" dedi.

İlk devrenin son 3 maçını kazanarak zirveyi ele geçirmek istediklerini ifade eden Veysel Cihan, "Bolu'ya ilk geldiğimde söyledim. Herşeyi bütün olarak ele almak gerekiyor. Takım olarak baktığımızda çok genç bir takıma sahibiz. Sezon içinde inişler çıkışlar tabii ki olacaktır. Bu dalgalanmalar belli bir süre daha devam edebilir. Şu an ki en büyük amacımız devreyi iyi bir şekilde bitirip 2'nci devreye de daha güçlü bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.

Boluspor'un şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ifade eden Veysel, "Sezonu da aynı güzelliklerde tamamlama planındayız. Kötü oynasak da kazanabilecek bir kadromuz var. Önemli olan zorlu süreçlerde mücadeleyi bırakmadan 3 puanı almaktır. Şu anki bulunduğumuz duruma kötümser olarak bakmıyorum. Bir kaç maç kazanırsak tekrar zirveye çıkabiliriz. Önümüzdeki son 3 maçı iyi taktiklerle kazanarak tekrar zirveye çıkmak istiyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayı Boluspor'dur" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.