Boluspor Başkanı'ndan Yaser Yıldız Açıklaması

Boluspor Başkanından Yaser Yıldız Açıklaması
Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Başkanı Necip Çarıkçı, teknik direktör Cihat Arslan'ın raporu doğrultusunda takımdan ayrılan Yaser Yıldız için, "Kendisine sonuna kadar kefilim. Ama Cihat hocamın çalışma şekline uymadı" dedi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Başkanı Necip Çarıkçı, teknik direktör Cihat Arslan'ın raporu doğrultusunda takımdan ayrılan Yaser Yıldız için, "Kendisine sonuna kadar kefilim. Ama Cihat hocamın çalışma şekline uymadı" dedi.

Yaser Yıldız ve Emre Karaman'ın sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından, gözler Bakan Necip Çarıkçı'ya çevrildi. Yaser'i tuttuğu her kesim tarafından bilinen Çarıkçı, "Evet, Yaser benim çok tuttuğum bir oyuncuydu. Hocamızın bizden bazı talepleri oldu. Biz transferde gerekirse hocamız ile kavga bile ederiz. Hem o hem de biz şu futbolcuyu gönderelim veya alalım diye ısrarda bulunmayız. Ortak akılla hareket ediyoruz. Yaser konusunda ise, bildiğimiz ve tuttuğumuz bir oyuncuydu. Ama bazı çalışma şekilleri

hocaya uymadı. Doğrudur, bu kara hocamızındır. Ancak arkadaşlarımız da bu karara destek vermişlerdir. Yaser'in kafa yapısı hoca ile tutmamış olabilir. Yaser yine bizim kardeşimizdir" diye konuştu.

Çarıkçı ayrıca, "Emre Karaman'da ise geçen senenin transfer komitesinde izlenmiş bir oyuncu. Bu rapor doğrultusunda transfer gerçekleştirilmiştir. Emre çok karakterli bir çocuk, ancak yetersiz görüldüğü için gönderildi" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.