Beşiktaş’ta Gaziantepspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Beşiktaş’ta Gaziantepspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kondisyon ve taktik çalışması yapılan antrenman, pas çalışması, kanat organizasyonları ve taktik çalışmaları ile devam etti. İdman yarım sahada yapılan taktik maç ile tamamlandı. Antrenmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Dentinho ve özel izinli olan İbrahim Toraman katılmadı. Ayrıca, sol dirseğinde ağrısı olan ve tedavi gören Cenk Gönen de idmanda yer almadı. Necip Uysal ve Mustafa Pektemek ise özel çalışma programına devam etti.

Siyah-beyazlı ekip, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın saat 16.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

BEŞİKTAŞ’TA GAZİANTEPSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.