Beşiktaş, Torku Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Torku Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Siyah-beyazlılar istasyon ve kuvvet çalışmalarıyla antrenmana devam etti. Ardından iki grup halinde kanat, pas ve şut çalışmaları yapan futbolcular, yarım sahada yapılan maçla antrenmanı tamamladılar.

Milli takımlarda bulunan siyah-beyazlı futbolcular Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak, Tomas Sivok ve Hugo Almeida antrenmanda yer almadı. Bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci ve tedavisine devam edilen Manuel Fernandes de antrenmana katılmadı.

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in, bu akşam yapılması planlanan antrenmanı iptal ettiği bildirildi.

BEŞİKTAŞ, TORKU KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.