Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi
Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, genç oyuncular Azmi Turgut ve Kerem Hotiç ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

- Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, genç oyuncular Azmi Turgut ve Kerem Hotiç ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Hekimoğlu, transferin hayırlı olmasını dileyerek, "Azmi ve Kerem’in Olin Edirne forması altında kendilerini ispatlayıp, başarılı bir sezon geçireceklerine inanıyorum. Hocamız genç oyunculara değer veriyor. Sezon açılışından bu yana takımızla antrenmanlara çıktılar ve teknik heyetimizin memnuniyeti sonucu iki kardeşimizi kadromuza kattık. Hayırlı olsun" dedi.

Yeni transfer Azmi Turgut ise, Olin Edirne’de olmaktan memnun olduğunu dile getirerek, "Cem hocayla çalışmak ayrı bir zevk. Tecrübeli ağabeylerimizin deneyimlerinden de faydalanarak kendimi daha da geliştirmek ve faydalı olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Kerem Hotiç ise, “Bu fırsatı iyi değerlendirip elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım" diyerek, "Çok güzel bir taraftar topluluğu olan bir takımda oynamak çok güzel bir şey. İyi bir sezon geçirmemizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.