Bedensel Engelliler Bileklerini Konuşturdu

Bedensel Engelliler Bileklerini Konuşturdu
Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, 59 sporcunun katılımıyla Ankara'da başladı. Dereceye girenler, 5-12 Mayıs tarihleri arasında Litvanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

- Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, 59 sporcunun katılımıyla Ankara'da başladı. Dereceye girenler, 5-12 Mayıs tarihleri arasında Litvanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, Ankara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirildi. Dört ayrı sıklette düzenlenen şampiyonaya, 42 erkek ve 12 bayan sporcu katıldı. Dereceye girenler, 5-12 Mayıs tarihleri arasında Litvanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

Şampiyonada yarışan Süreyya Ayçe, yarışmalarla ilgili olarak, "İnsanların bir yıl boyunca emek döküp gelip emeklerinin karşılıklarını birkaç saniyede kaybettiği veya ceremesini gördüğü bir yer. 23-24 yıldır bilek güreşi yapmanın verdiği bir avantajda var. Şampiyonada, 3 rakiple karşılaştım. Uluslararası başarılarım var. Engelliler kategorisinde 6 Avrupa 6 tane de Dünya şampiyonluğum var" dedi.

BEDENSEL ENGELLİLER BİLEKLERİNİ KONUŞTURDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.