Bakan Kılıç, 2020 Olimpiyatları Öncesinde İş Dünyasıyla Buluştu

Bakan Kılıç, 2020 Olimpiyatları Öncesinde İş Dünyasıyla Buluştu
İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na adaylığı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

- İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na adaylığı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Conrad Otel'de yapılan toplantıda olimpiyatlar öncesinde İstanbul'un arkasında çok kuvvetli bir hükümet desteği olduğuna dikkat çekti. Bakın Kılıç, "Gelinen nokta itibarıyla bir hayli iyi durumda bulunuyoruz. Bugünkü toplantımız bir sponsorluk arayışı değil. Sizin insan kaynaklarınıza ve iş ilişkilerinize olan ihtiyacımızı ifade etmek üzere gerçekleşen bir toplantıdır” diye konuştu.

Türkiye'de bu yaz yapılacak 17. Akdeniz Oyunları ve FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası yapılacağını vurgulayan Bakan Kılıç, "Olimpiyat yolundaki motivasyonunuz tam. Bu yoğun ve karmaşık süreçte iş dünyasının moral desteğini istiyoruz. İş dünyasının sağlayabileceği ikili ilişkiler boyutundan kurabilecekleri ilişkilere dayalı desteklerini istiyoruz. Her şeyden evvel Türk özel sektörünün 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı ne kadar istediğini, bütün dünyaya her zeminde ilan etmelerini ve bu taahhüdün arkasında durmasını istiyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.