Alman Turistler Kupa Sevincini Ekran Başında Yaşadı
- ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde tatil yapan Alman turistler, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Almanya'nın şampiyon olmasıyla büyük sevinç yaşadı.
Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Maracana Stadı'nda Almanya ile Arjantin arasında oynanan final mücadelesi nefesleri kesti. Alanya’da tatil yapan Alman turistler gece kulübü, bar ve restoranlarda kurulan dev ekranlardan mücadeleyi takip etti. Formalarıyla ekran karşısına geçen Almanlar, normal süresi golsüz eşitlikle tamamlanan mücadeleyi büyük bir heyecanla izledi. Farklı ülkelerden gelen bazı yabancı turistler ise Arjantin formalarıyla mücadeleyi izledi.
EKRAN BAŞINDA COŞTULAR
Uzatmalara kalan karşılaşmanın 113'üncü dakikasında Mario Götze'nin attığı golle birlikte Alman turistler büyük bir sevinç yaşadı. Maçın İtalyan hakemi Nicola Rizzoli'nin son düdüğüyle birlikte eğlence mekanlarını dolduran Alman taraftarlar sevinç çığlıkları atarak kupa sevincini doyasıya yaşadı.

Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.