Abdurrahim Albayrak: Beşiktaş Derbisindeki Gerginlik İki Tarafı Da Üzdü

Abdurrahim Albayrak: Beşiktaş Derbisindeki Gerginlik İki Tarafı Da Üzdü
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, pazar günü Beşiktaş ile oynanan derbiden sonra yaşanan gerginliğin iki camiayı da üzdüğünü söyledi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, pazar günü Beşiktaş ile oynanan derbiden sonra yaşanan gerginliğin iki camiayı da üzdüğünü söyledi.

GSStore'nin tanıtım gecesine katılan Yönetici Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisinde iki takımında güzel mücadele ettiğini belirterek, "İki takımda iyi mücadele etti. İlk 20 dakika biz çok iyi oynadık. Daha sonra Beşiktaş oyunu dengeledi. 2 takım derbiye yakışır bir şekilde mücadele etti. Başkanlarımızda derbi maç öncesinde ve sonrasında dostluk mesajı verdi" dedi.

Sevilen yönetici Albayrak, Beşiktaş derbisinden sonra disiplin kurulana sevk edilen Melo ve Engin'e verilen cezaya itiraz edeceklerini de açıkladı. Albayrak, "Melo soyunma odasına giderken bazı istenmeyen olaylar yaşandı. Melo bunu yapmamalıydı. Beşiktaş seyircisine hakaret ettiğini bilmiyorum" diye konuştu.

Albayrak, takımın Beşiktaş deplasmanından elde ettiği bir puan için ise, "Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. En azından derbide alınan bir puan iyidir" yorumunda bulundu.

Albayrak, Galatasaray olarak transferde bu sezon şampiyon olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu yıl yeni bir kadro oluşturduk. Fatih Terim hocamız kadroyu toparlamaya devam ediyor. Bu kadar yeni oyuncuyu bir arada oynatmak zordur. Ama Fatih hocamız bunu başarmaya çalışıyor. Takım olarak iyi gidiyoruz"

Albayrak, son haftalarda eleştirilen Riera'nın ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağını kendilerine söylediğini ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.