1920 Maraş Spor Voleybol Takımı 1. Lige Yükseldi

1920 Maraş Spor Voleybol Takımı 1. Lige Yükseldi
Kahramanmaraş’ta Voleybol 2. Ligde mücadele eden 1920 Maraş Spor Voleybol Erkek Takımı 1. Lige yükseldi.

Kahramanmaraş’ta Voleybol 2. Ligde mücadele eden 1920 Maraş Spor Voleybol Erkek Takımı 1. Lige yükseldi.

Türkiye Erkekler 2. Lig 4. Grupta Kahramanmaraş’ı temsil eden 1920 Maraş Spor Voleybol takımı normal sezonu 4.grupta şampiyon olarak tamamlamış ve yarı final play offlarında oynamaya hak kazanmıştı.

1-3 Mart 2019 tarihleri arasında Malatya’da oynanan Voleybol Erkekler 1. Lige yükselme yarı final müsabakalarını D grubunda birinci olarak tamamlamış ve final play offlarına yükselmişti.

1920 Maraş Spor Erkek Voleybol takımı 11-13 Mart 2019 tarihleri arasında Malatya’da oynan final maçları sonunda Şampiyon olarak Voleybol Erkekler 1. Lige yükseldi.

1920 Maraş Spor Kulübü 2. Başkanı Çetin Hurşitoğlu, oldukça mutlu olduklarını ifade ederek: “Takım olarak inandık ve başardık. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kulüp Başkanımız Av. Burak Yılmaz’a, her zaman kulübümüze desteklerini esirgemeyen kulübümüze her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, teknik heyetimize, sporcularımıza ve saygıdeğer Kahramanmaraş Halkına teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş’ımızın adını Türkiye Voleybol 1. Liginde duyurmaktan dolayı oldukça gururlu ve mutluyuz” diye konuştu.

voleybol-(2).jpegvoleybol-(4)-001.jpegvoleybol-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.