10. Karadeniz Judo Turnuvası Samsun’da Başladı
- Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen “10. Karadeniz Judo Turnuvası” Samsun’da başladı.
Yaşan Doğu Spor Salonu’nda başlayan ve 01-04 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya Samsun, Ordu, Sinop, Tokat, Amasya, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Kastamonu, Bolu, Çorum, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Bayburt ve Gümüşhane illerinden 600 sporcu katılıyor.
Turnuvaya katılan Türkiye Ümitler Judo Şampiyonu İlkehan Bayrak, “Muğla’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğum ve Mersin’de yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonluğum var. Her zaman şampiyon olacağız diye bir şey söylenemez. Önemli olan şampiyonlukların devamını getirebilmektir” dedi.
SAMSUNSPOR’U 21 SPORCU TEMSİL EDİYOR
10. Karadeniz Judo Turnuvası’nda Samsunspor’u 21 sporcu temsil ediyor. Turnuvanın ilk gününde çeşitli kilolarda mücadele yapıldı. Dereceye girenlere seremoni sonrasında madalyaları verildi. Samsunspor’u İkinci Başkan Recep Hun temsil etti. Recep Hun, dereceye girenlere madalya verdi. Turnuvanın organizasyonunun Samsun'a yakıştığını belirten Hun, “Bu sezon Samsunspor olarak 5 branşta takım kurduk. Judo da bunlardan birisi. Turnuvada 21 sporcumuz mücadele veriyor. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.