1. Uluslararası Avans-kızılırmak Yarı Maratonu Sona Erdi

1. Uluslararası Avans-kızılırmak Yarı Maratonu Sona Erdi
Nevşehir’in Avanos ilçesinde düzenlenen 1. Uluslararası Avans-Kızılırmak yarı Maratonu sona erdi. Yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan tarafından verildi.

- Nevşehir’in Avanos ilçesinde düzenlenen 1. Uluslararası Avans-Kızılırmak yarı Maratonu sona erdi. Yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan tarafından verildi.

Avans Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Avans-Kızılırmak yarı Maratonu sabah erken saatlerde Cumhuriyet Meydanı Çanakçı Heykeli önünden start aldı. Yurt içi ve yurt dışından 200’e yakın sporcunun katıldığı maraton Amfi Tiyatro önünde son buldu.

21 kilometrelik parkurda sporcular aşırı sıcak nedeniyle oldukça zorlanırken, Genel Klasman Erkeklerde 1. Kenyalı atlet Moses Too oldu. Jaunad Eljazouli ikinci olurken, üçüncü ise Chakir Boujatlaoui oldu. Genel Klasman Kadınlarda ise Türk atlet Senem Çağlar 1'inci, Kebira Elgniri 2'inci ve Nestsanet Testaye Shure ise 3'üncü oldu.

Dereceye giren atletlere kupa ve madalyaları Vali Mehmet Ceylan tarafından verildi. Maratonda 1'inci olan sporculara 7 bin 500 TL, 2'inci olan sporculara 5 bin TL ve 3'üncü olan sporculara 2 bin 500 TL para ödülü verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.