Ünal Ateş; Geldikleri gibi gittiler

Ünal Ateş; Geldikleri gibi gittiler
CHP 12 Şubat İlçe  Başkanı Ünal Ateş 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

CHP 12 Şubat İlçe  Başkanı Ünal Ateş 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

Ateş mesajında: “103 yıl önce 16 Mayıs'ta "Geldikleri gibi giderlexr" diyerek yola çıkan ve özgürlük ateşi ile yanıp tutuşan Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919'da Anadolu'ya Samsun'da ilk adımını attığında, bu adımın özgürlüğün, bağımsızlığın, Kurtuluş mücadelesinin ve cumhuriyetin ilk adımı olduğunu yüreğinde hissediyordu.  Eğer o yüreğindeki inanç olmasaydı küllerinden yeniden doğan bu Ulus belki de olmayacaktı.

19 Mayıs bir çoban ateşidir. 19 Mayıs Umudun mücadelenin ve başarının adıdır.

19 Mayıs İşgalci devletleri bu topraklarda söküp atmanın ilk adımıdır. Kimsesizlerin kimsesi olan ve en büyük hazine olarak adlandırdığımız Cumhuriyetimizin ilk adımıdır. Tabii ki bu kadar kıymetli bir hazine ancak ve ancak bu hazine kadar kıymetli ve bu hazineye sahip çıkacak olan birilerine emanet edilecekti, işte en az Cumhuriyet kadar kıymetli olan o hazinede Sizsiniz sevgili gençler bu bayram Sizin bayramınız.

Umutsuzluk Yok, yılgınlık yok, karamsarlık yok, 19 Mayıs 1919'da hissedilen umut var mücadele aşkı var inanç var bağımsızlığımızı korumak adına insanca yaşamak adına Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak adına 19 Mayıs 1919 ruhuyla hepinizi selamlıyor Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramınızı kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.