Türkiye’ye Somali Ve Somaliland’den Üst Düzey Ziyaret
Yayınlanma:
Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ve Somaliland Cumhurbaşkanı Ahmed Silanyo, yarın Türkiye'ye gelecek.
- Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ve Somaliland Cumhurbaşkanı Ahmed Silanyo, yarın Türkiye'ye gelecek.
Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ve Somaliland Cumhurbaşkanı Ahmed Silanyo'nun, Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun davetine icabetle Türkiye’ye çalışma ziyaretinde bulunacağını bildirdi.
Konuk Cumhurbaşkanlarının Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun yanı sıra Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan ile de görüşecekleri belirtilen açıklamada, Türkiye’nin Somali ile Somaliland arasındaki sorunların barış içinde diyalogla çözülmesini teminen yardımlarını sunmaya devam edeceği kaydedildi.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.