TÜMSİAD ‘Evet’ Diyecek…

TÜMSİAD ‘Evet’ Diyecek…
TÜMSİAD (Tüm Sanayici İşadamları Derneği) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programının 5. sini bu yılda İstanbul WOW otelde gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu programa, Enerji bakanı Taner YILDIZ, Belediye başkanları, Milletvekilleri, Yurt içinden ve Yurt dışından çok sayıda TÜMSİAD üyesi katılırken, Suriye ticaret odası başkanı ve Suriyeli işadamları programda yerini aldı. Türkiye’de 8500 üyesi ve 43 şubesi, Avrupa’da ise 5 ülkede şubesi bulunan TÜMSİAD, 2005 yılında kurulmuş yeni bir dernek olmasına rağmen bu kısa sürede çok yol katederek büyük başarılar elde etmiştir. Bu yıl 5. sini düzenlenen iftar programında konuk olan Enerji Bakanı Taner YILDIZ, TÜMSİAD ve diğer sivil toplum kuruluşlarının ülkemiz için çok önemli yer teşkil ettiklerini dile getirerek” Ülkemizde bulunan STK’lar, gerek hükümetlerin yaptıkları yasa, yürütme ve kanun değişikliklerini eleştirip doğru veya yanlışları dile getirmede, gerekse temsil ettikleri kesimin sorunları gidermede ömenli yer teşkil etmektedirler. Bu bakımdan tüm STK’lar, hem ülkemiz, hem halkımız hem de yönetimi elinde tutan hükümetler için gerekli bir kuruluştur. Bu kuruluşların temsil ettikleri insanlar hiçte küçümsenmeyecek derece de önemli, bir o kadar da değerlidirler. TÜMSİAD’ın 37 ülke ile gerçekleştirilen en çok etkinlik yapma yarışında dünya birincisi olması, hem ülkemiz, hem de biz bürokratlar için gurur vericidir. Bu birincilik STK’ların ne denli önemli olduğunun kanıtıdır. Ayrıca hem ülkemizden bir derneğin birinci olması, aynı zamanda da bu birinciliğin Türkiye’mizi dünya sıralamasında 3. yapması da ayrı bir gurur kaynağı. “ dedi.

tumsiad-evt2.jpg

Daha sonra referandum günü TÜMSİAD olarak “EVET” yanıtı vereceklerini dile getiren TÜMSİAD genel başkanı Dr. Hasan SERT, “ bir partiyi desteklemek, veya bir görüşü savunmak için değil, milletimiz için, adalet için, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için eve diyeceğiz” dedi. 

tumsiad-evt3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.