Temmuz Ayı ara Meclis Toplantısı Yapıldı

Temmuz Ayı  ara  Meclis Toplantısı Yapıldı

Kahramanmaraş Belediye Meclisi Temmuz ayı ara meclis toplantısını gerçekleştirdi.

01 Temmuz Çarşamba günü toplanan Kahramanmaraş Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşerek karara bağlayan Belediye Meclisi 6 Temmuz Pazartesi günü ara meclis toplantısını gerçekleştirdi.
 
 Belediye Başkanı Mustafa Poyraz başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 6 gündem dışı madde görüşüldü.
 
Mahmut Arif Paşa Konağının Tahsisi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün Abonelik hakkındaki dilekçesi, Mehmet Temizdemir, Ahmet Görgülü, Mehmet Alpaslan ve Benian Erkaplan’ın İl Turizmi ile ilgili dilekçesi Namık Kemal Mahallesinde mozaiklerin gün yüzüne çıkarılması ile ilgili dilekçeleri, Mehmet Temizdemir ve Osman Polat Yalçın’ın Sanayi Kooperatiflerinin arşiv evrakları ücretlerinden muaf olması maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
 
Bir sonraki meclis toplantısı 5 Ağustos Çarşamba günü saat 9.30’da yeniden toplanılmak üzere ara verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.