Tbmm Genel Kurulu’nda Doping Gensorusu Görüşmeleri

Tbmm Genel Kurulu’nda Doping Gensorusu Görüşmeleri
TBMM Genel Kurulu’nda "Doping olaylarını önlemede yetersiz kaldığı ve Türkiye'yi küçük düşürdüğü" iddiasıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmayacağının görüşmelerine başlandı.

- TBMM Genel Kurulu’nda "Doping olaylarını önlemede yetersiz kaldığı ve Türkiye'yi küçük düşürdüğü" iddiasıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmayacağının görüşmelerine başlandı.

CHP'li milletvekilleri tarafından, Türk sporundaki doping olaylarına ilişkin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınması konusu TBMM Genel Kurulunda görüşmelerine başlandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.