Tbmm Başkanı Çiçek'ten 'Kıyamet' Yorumu
Yayınlanma:
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Maya takvimine göre kıyametin kopacağı iddialarıyla ilgili olarak, "Kıyamete nasıl gideceğiniz önemli, ne zaman kopacağı değil" dedi.
- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Maya takvimine göre kıyametin kopacağı iddialarıyla ilgili olarak, "Kıyamete nasıl gideceğiniz önemli, ne zaman kopacağı değil" dedi.
Çiçek, Meclis'te gazetecilerin, Maya takvimine göre kıyametin bugün kopacağına ilişkin iddialarla ilgili sorularını cevapladı. Çiçek, "İnsan gece yattığında zaten kıyamet kopmuş olur. Herkesin kıyameti kendine göredir. Ne zaman kopacağı önemli değil, insanların kendisini kıyamete hazırlaması tarihinden daha önemli" dedi.
Kıyamet saati olarak Ankara için ikindi vaktinin öngörüldüğünün belirtilmesi üzerine ise Çiçek, "Sen benim söylediğime bak. Kıyamete nasıl gideceğiniz önemli, ne zaman kopacağı değil" karşılığını verdi.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.