Talat Pekin bağımsız milletvekili adayı oldu

Talat Pekin bağımsız milletvekili adayı oldu
Kahramanmaraş’ın ünlü siması bağımsız milletvekili olabilmek için halktan oy istiyor…

Normal seçim takvimine göre önümüzdeki yıl yapılacak olan ancak erken olabileceği de gündemde bulunan genel seçim için geriye sayım sürerken, Kahramanmaraş’ın ünlü simalarından Talat Pekin, bağımsız milletvekili adayı olacağını açıkladı.

 

“Bunca çalışana karşılık bir gezen lazım” sloganını kendisine ilke olarak seçmesinden dolayı çalışmayı pek sevmemesi ile tanınan Talat Pekin, yaptığı açıklamada seçim arenasına indiğini ve bağımsız milletvekili adayı olacağını duyurdu.

Kahramanmaraş bağımsız milletvekili adaylığı büyük ilgi görmesi beklenen Talat Pekin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “1960 yılında Kahramanmaraş’ın Yörük Selim Mahallesi’nde dünyaya geldim. Divanlı Mahallesine de kayıtlıyım.  50 yıldır bu şehrin cadde ve sokaklarını arşınlarım ve burada yaşayan insanların büyük bölümü beni yakinen tanır. Kahramanmaraş’ın yanı sıra Türkiye genelinde politikadan bürokrasiye birçok kişi de beni tanır ve bilir. Bugüne kadar kimseye bir yanlışımız ve yamuğumuz olmamıştır. Tabandan ve çevremden gelen yoğun istek ve baskı üzerine yapılacak olan ilk genel seçimde bağımsız milletvekili adayı olmaya karar verdim.  Aslında bundan önceki bir-iki seçimde de adaylığı düşünmüştüm ama kısmet bugüneymiş.

 2.20100707185058.jpg

Neden bağımsız aday

olduğum konusuna gelince…

 

Herhangi bir partide olduğu takdirde belki oy vermeyen insanlar çıkabilir düşüncesinde olan Pekin, “Ama ne sağda ne de solda değil de ortada olursam daha çok oy alacağıma inanıyorum.  Bugüne kadar seçimlerde oy vererek vekil ettiğimiz insanlar her nedense Ankara’ya gittiklerinde bizleri pek düşünmez oldular. İyilerini tenzih ederiz ama toplumun menfaatleri yerine kendi şahsi çıkar ve hesaplarının peşine düştüler. Hiçbir şey yapmayanlar ise bir sonraki seçimde yeniden nasıl milletvekili olacaklarının hesaplarını yaptılar. İşte bu nedenle artık ben de bağımsız ve bağlantısız milletvekili adayı olmaya karar verdim.  İnşallah siz değerli halkımın oyları ile seçileceğime de şimdiden inanıyorum. Bugün bizleri temsil edenlerden hiçbir eksiğimin olmadığını da düşünüyorum” dedi.

 

ANKARA’YI İYİ BİLİRİM

 

Ankara’ya gidenler bizleri unuttuğu için bizzat giderek orada durumu yerinde incelemek ve görmek istiyorum.” Diyen Pekin, sözlerini şu cümlelerle tamamladı; “Ankara’da bir şey mi var yoksa bizim seçerek gönderdiklerimizde mi bir şey var onu araştıracağım. Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile sizlerin vereceği oyları boşa çıkarmayacağıma ve bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğime şimdiden söz veriyorum. Gerek aday olduğumda gerek seçildiğimde gerekse de sonraki dönemlerde aylık olarak mal beyanında bulanacağım ve yaptığım çalışmaları ve Ankara’da gördüklerimi sizlere bir bir anlatacağım. Kahramanmaraş’ın sorunlarını çok yakından biliyorum. Çözümleri için de uzman bir ekip oluşturarak çalışacağım. destek sizden, hizmet benden…. Ankara’ya gittiğimde 3 maymunu oynamayacağıma da şimdiden söz veriyorum”

3.20100707185108.jpg

 

2010 yılının yedinci ayının yedinci gününde açıkladığım adaylığını açıklayan Talat Pekin’e hayırlı olsun mesaj, dilek ve temennileri yağıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum