Sp Bir Belediye Başkanını İhraç Etti

Sp Bir Belediye Başkanını İhraç Etti
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Akgül basın yayın kuruluşlarına gönderdiği yazılı basın açıklamasında seçimlerde SP listesinden Belediye Başkanı seçilen Sami Üviyik’in partiden ihraç edildiğini açıkladı.

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Akgül, yayınladığı yazılı basın açıklamasında; Öncelikle içinde bulunduğumuz On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın tüm İslam Alemine, Tüm Türkiye’ye ve Kahramanmaraşlılara rahmet, bereket, feyz getirmesini, huzur ayı olan Ramazan’ın refah, saadet içerisinde geçirilmesini temenni ederim.

            Sözlerinin devamında Türkoğlu İlçesi Yeşilyöre Beldesi Belediye Başkanı Sami ÜVEYİK’in parti ile ilişiği kesilmesi husuna değinen İl başkanı Mehmet Akgül şunları söyledi:

baskan-akgul.jpg

            Türkoğlu İlçesi Yeşilyöre Beldesi Belediye Başkanı Sami ÜVEYİK’in görev yaptığı süre içerisinde Saadet Partisi Belediyecilik sistem ve prensiplerine uymadığı, parti tüzük ve programına aykırı hareket ettiği, yazılı ve sözlü beyanları ile partimizin gaye ve hedeflerine ters düşmüş olduğu anlaşıldığından parti tüzüğünün 50.maddesinin d.fıkrasının 4. ve 5. bendleri gereğince kesin ihraç talebiyle Ankara Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş, tüzüğün 49.maddesi gereğince hakkında tedbir kararı verilerek partideki görevlerinden uzaklaştırılmış ve 13/08/2010 tarihinden itibaren partiden ihraç edilerek, partimizle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna Saygılarımla…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum