SİYASETTE KAVGACI ÜSLUBU REDDEDİYORUM

SİYASETTE KAVGACI ÜSLUBU REDDEDİYORUM
29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel seçimler öncesi Siyasi Partiler çalışmalarını aralıksız sürdürürken Türkoğlu ilçesinde Seçim Bürosu açılışı mitinge dönüşen Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu Başbakan Erdoğan ve hükümeti eleşt

Türkoğlu ilçe merkezinde düzenlenen seçim bürosu açılışı mitinge dönüşürken, büro açılışında demokrat parti genel başkanı Soylu’ya alanı dolduran partililer “başkan güçlü başbakan soylu” diyerek tezahüratta bulunurken onları selamlayan, Soylu’ da "önce Cafer Güçlü’yü Türkoğlu"na belediye Başkanı"nı seçeceksiniz, daha sonrada başbakanınızı seçeceksiniz" dedi.

Anadolu insanın bu iktidardan istediğini bulayarak yeniden şahlanışa geçtiğinin altını da çizen soylu, türkiye"yi karış karış gezdiklerini de sözlerine ekleyerek, başbakan erdoğan’ın bunlar sivastan öteye geçemezler sözlerinide sert şekilde eleştirerek başlattığımız beyaz yürüyüşle bırakın sivas’ın ötesini ülkemin her tarafını karış karış dolaşarak beyaz yürüyüş başlattım,bu beyaz yürüyüşte asla kavga olamaycaktır”dedi.

hükümetin yaklaşık 7 yıldır görevde olduğunuda hatırlatan soylu bu 7 yılda sadece haklıda,medyayıda,siyasetçileride ötekileştirdiler başkada hiçbir şey yapmadılar,beyaz yürüyüşte ötekileştirme asla olmayacaktır ve sadece insana hizmet olacaktır”dedi.
 
 
Sağlıkta reform dediler borcunu ödeyemeyen hastaları rehin aldılar,cenazeleri karton kutularda ailelere iade ettiler,bunun neresi sosyal devlet,biz gelince herkes sağlık hizmetlerinden faydalanacaktır.yeşilkart veya başka bir şey olamayacak yani herkes eşit olacaktır”dedi.
genel başkan soylu hükümetin icraatlarını da eleştirdiği konuşmasının sonunda kahramanmaraş’a hareket etti.
 
DP Türkoğlu Belediye Başkan adayı Cafer Güçlü ise yaptığı konuşmada şunları söyledi” Türkoğlu halkı bize destek verdikleri ve Belediyeleri bize emanet ettikleri takdirde hizmetin en iyisini alacaklarını göreceklerdir.Siz hala 1994 yılında benim dönemimde yapılan yollardan gidiyorsunuz,tek başına iktidar olan parti bir metre asfalt bile dökemedi,biz Belediye hizmetlerinde kendini isbat etmiş bir gelenekten geliyoruz,halkımızı beni ve adaylarımızı desteklemeye davet ediyorum”dedi
 
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Partililerin kendisine olan aşırı ilgilerinden dolayı zaman zaman düşme tehlikesi atlatırken büyük bir izdiham yaşandı.Genel Başkan Soylu Mitingde yaklaşık 3000 kişiye hitap etti.
 
 
 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.