‘Siyaset daimidir, süreklilik ister’

‘Siyaset daimidir, süreklilik ister’
Dün hayatını kaybeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş için düzenlenen cenaze törenine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cenazenin ardından Şanlıurfa İl binasında partililere seslendi.

AK Parti Şanlıurfa İl Binasında düzenlenen toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Zülfikar İzol, Seydi Eyüboğlu, Abdulkadir Emin Önen, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür, Belde Başkanları, parti meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan durmayacaklarını, yola devam edeceklerini söyledi. Erdoğan, "Siyaset daimidir, süreklilik ister. Nasıl Olsa hükümet bizden, hükümet bir şeyler yapıyor ve biz bir şey yapmasak ta olur mantığıyla siyaset olmaz.  O daimiliği en büyük gücü teşkilat olan bir yapı içerisinde sürdürmek lazım. Biz gücümüzü birinci derecede teşkilatımızdan alıyoruz. Onun içinde bizim teşkilatımız gücümüzdür ve il, ilçe, belde ta sandıklara varıncaya kadar buralarda teşkilatımızın çalışması önem arz ediyor. Çalışırsak çok şey olur. İşte en son halk oylamasında da hamd olsun Şanlıurfa kendine yakışanı fevkalade bir şekilde gerçekleştirdi ve Türkiye'de örnek illerimizden bir tanesi oldu. Bunu 7 ay sonra inşallah yapılacak olan genel seçimlerde de biz Şanlıurfa da görmek istiyoruz. Bunu da tabi güçlü bir teşkilat ile yapacağız.  Bu güçlü teşkilatı oluşturanlar olarak 'durmak yok, yola devam' diyoruz.

Şimdiden bu çalışmalarımızı kararlı bir şekilde sürdürürsek inşallah Haziran ayında yine sevinen biz oluruz. Ama çalışmazsak başkaları sevinir. Herhalde başkalarını sevindirmeyelim. Bizler sevinelim. Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. Milletimizin bu gücü karşısında kimse bizim önümüzde engel olamaz. AK Parti herkesin gelip siyasetin burada yapıla bileceği bir çatıdır. Bunu böyle bilmemiz lazım. Bakın şuan CHP'nin düştüğü halini. 'Şunlarla şunlarla, yapalım mı?, bunlarla yapmayalım mı?' diyorlar. Niye? İşte bu gücünüzden geliyor. Sizin bu gücünüz onları ciddi manada düşürüyor. Kimse hiç bir şeyden endişe etmesin, onlar halk oylamasında nasıl bir araya geldiler gördünüz. Ne oldu neticesi boş çıktı. aynen yine öyle olacak. İstedikleri kadar otursunlar konuşsunlar, bir araya gelsinler hiç önemli değil. Evel Allah  biz bir olalım, iyi olalım daima kazanırız" dedi.

Konuşmaların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve partililer hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.