Şendiller’den “Evet için teşekkür”

Şendiller’den “Evet için teşekkür”
19. dönem milletvekili Ökkeş Şendiller Büyüknacar kasabasını ziyaret etti. Referandumda EVET oyu verdikleri için teşekkür etti.

KAHRAMANMARAŞ- Referandum öncesinde ,” benim oyum evet, evet verin,” çağırısı yapan 19. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ökkeş Şendiller,” Büyüknacar Kasabasını ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü halka teşekkür etti,..

Halkı anlamayan partilerin ilk seçimde barajın altında kalacağını belirten Ökkeş Şendiller, Büyüknazar Belediye Başkanı Mirza Kazlı’yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Büyüknacar’ın domatesi, Soğanı, Nohut ve Fasulyesi ile özellikle Pazarcık ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade eden Şenliler,” Zaman zaman Kahramanmaraş merkeze bağlı köylerini ve kasabalarını ziyaret ediyorum , Bugün Büyüknacar kasabasına geldik, bizimle birlikte gelen basın mensuplarına teşekkür ediyorum bizi yalınız bırakmadılar..bizim gördüğümüz kasabamıza acil bir gölet yapılarak sulu tarımın artırması gerekiyor.  Büyüknacar , yanda benim köyüm var 7 km. uzakta Kuzucak bu bölgenin sulu tarım yapması gerekiyor ben kendi köyümde örnek projeler yapıyorum.. burasının da bu projelerden nasibini alması gerekir ilk olarak acilen gölet yapılması gerekecektir. Biz bunun mücadelesini verelim..

Bizim köyde evet sandık başkanını oyu hariç yüzde yüz çıktı. Çevre köyler öyle, Büyüknacar kasabası evet dedi, gönlümüz yüzde 58 değil yüzde 65 isterdi ama böyle çıktı sonuç olarak bu oyda herkesin emeği var emeği olanlara teşekkür ederim,” dedi.

Büyüknacar Kasabası belediye başkanı Mirza Kazlı,” Evet için iyi çalıştıklarını ancak bugünden sonra kasabada çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, güzel bir hizmet başlattık kasaba içini asfalt ve parke , kilit parka yapıyorum böylece bir şehir görününe kavşuacağız,” diyerek ilçesini Ökkeş Şendiller’e tanıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum