'Seçtiğiniz insanlar,efendileriniz olmuşlar'

Seçtiğiniz insanlar,efendileriniz olmuşlar
Çayır: 'Hizmet için seçtiğiniz insanlar, bir dönem sonra size hükmeder olmuşlar, efendileriniz olmuşlar'

     BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, ''Hizmet için seçtiğiniz insanlar, bir dönem sonra size hükmeder olmuşlar, efendileriniz olmuşlar'' dedi.

     Çayır, partisinin Kahramanmaraş milletvekili adaylarıyla birlikte seçim bürosunun açılışını yaptı. Konuşmasında her evden bir oy istediğini ifade eden Çayır, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ve 12 Haziran'a kadar Anadolu'yu karış karış gezerek her noktaya ulaşacaklarını dile getirdi.

     Siyasetin, ''insana hizmet etme aracı'' olduğunu, BBP'nin insanı kutsal kabul ettiğini belirten Çayır, şöyle konuştu:

     ''BBP, siyasetçiyi milletin efendisi değil, siyasetçiyi milletin hizmetkarı kabul eder. Siyaset, insana hizmet etme aracıdır. Devletler millete hizmet için vardır, belediyeler millete hizmet için vardır. Ama iş başkalaşmış, hizmet için kendinize seçtiğiniz insanlar bir dönem sonra size hükmeder olmuşlar, efendileriniz olmuşlar. Sizi köle-ırgat yapmışlar. Bu düzeni bozacak tek hareket Amerika'ya Avrupa'ya dayanmayan Büyük Birlik hareketidir.''

     Partilerinin siyasetinde ''yalan dolan olmadığını'' ifade eden Çayır, ''Bizim siyasetimizde kişisel ikbal, istikbal değil, ülkenin menfaati, adaletle donanması, fakirin doyması ve başının dik olması vardır. Üç parti hazine yardımı alıp milletin karşısına çıkarken bizler ise kendi gücümüzle meydanlara çıktık. Bizler çocuğumuzun nafakasından kestik ve yollarla düştük. Bu ülkede hem saygımız, hem sevdamız, hem de projemiz var'' diye konuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum