Saadet’in önlenemeyen yükselişi sürecek!

Saadet’in önlenemeyen  yükselişi sürecek!
Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın yeniden siyasete merhaba demesi ile, siyasete yeniden renk getiren Saadet Partisi Kahramanmaraş teşkilatı, gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında iktidar yolunun gözüktüğünü duyurdular.

Geçtiğimiz ay içerisinde, ortaya çıkan ayrışım sebebiyle, eski liderleri Numan Kurtulmuş ile yolları ayıran ve olağanüstü kongrede yeniden Saadet Partisinin genel başkanlığına getirilen Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın yeniden siyasete merhaba demesi ile, siyasete yeniden renk  getiren Saadet Partisi Kahramanmaraş teşkilatı, gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında iktidar yolunun gözüktüğünü duyurdular.

3.20101214120810.jpg

Safrane Otelinde gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Erol Tansel, partilerinin önlenemeyen yükselişinin diğer siyasi partileri rahatsız ettiğini, ancak güneşi balçıkla sıvamanın mümkün olamayacağını söyleyerek, konuşmasından önce Saadet Partisinin siyasi serüvenine değindi, açılıp kapanan partilerinin tarihçesinden söz etti, yaşadıkları siyasi badireleri anlattı.

4.20101214120820.jpg

Partilerinin zihniyet olarak diğer siyasi partilerden çok farklı olduğuna da işaret eden İl Başkanı Av. Erol Tansel, partilerine her geçen gün katılımın olduğunu, bu katılımların daha da artacağını, halkın kendilerine büyük ilgi ve teveccüh gösterdiğini söyledi.

Başkan Tansel olumsuz hava şartları sebebiyle birçok ilçe teşkilat başkanlarının tanıtım toplantısına gelemediğini de sözlerine eklemeyi unutmadı.

Başkan Tansel, konuşmasının ardından, parti teşkilatını, isim isim çağırarak mesai arkadaşlarını basın mensuplarına tanıttı.

5.20101214120834.jpg

TANIDIK YÜZ, RAMAZAN DANIŞMAN

Siyasetin renkli siması, tanıdık yüz Saadet Partisi tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Av.Ramazan Danışman, siyasetin bir gönül işi olduğunu,  Saadet Partisi çatısı altında siyaset yapmaktan mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Danışman da, merkez ilçe yönetim kurulu üyelerini isim isim basına tanıttı, akabinde her iki başkan da basın mensuplarının çeşitli sorularını cevaplandırdı.

Konuşmaların ardından birlikte, toplu olarak bir de resim çektirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.