Saadet Partisi Yeni Yönetimi Basına Tanıttı

Saadet Partisi Yeni Yönetimi Basına Tanıttı
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı “İl Ve İlçelerin Yeni Yönetimlerini Tanıtma Ve Basını Bilgilendirme Toplantısı” K.Maraş Saffron Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun  olduğu toplantıya, yeni il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile diğer ilçelerin yeni yönetim kurulu üyeleri ve yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

 

Saadet Partisi K.Maraş il başkanlığı görevine getirilen Av. Erol Tansel, katılımcılara şükranlarını sunarak; kısa özgeçmişini arz ettiği konuşmasında:

 

*1969 Türkoğlu doğumluyum.

 

*Türkoğlu Lisesi’ni 1986 yılında bitirdim.

 

*1992’de Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldum.

 

*2000 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum.

 

*Kısa süre Türkoğlu İmam-Hatip Lisesi ve diğer okullarda öğretmenlik yaptım. K.Maraş’ta serbest avukat olarak çalışmaktayım.

 

Bahar Tek Çiçeğin Açmasıyla Başlar, İnsanlık Tarihi Kadar Eski Olan Davamız, Kıyamete Kadar Sürecektir.

 498614704d06149bac63e899644.jpg

İl Başkanı Tansel; sözlerinin devamında Saadet Partisi’nin tarihçesi hakkında bilgi vererek: “1969’da “Tek çiçekle bahar olmaz.” denildiği halde, “Baharın tek çiçeğin açmasıyla başladığını, ifade eden ve şu anda Genel Başkan olan Prof.Dr. Necmeddin Erbakan’ın Milli Nizam, Milli Selamet, Refah, Fazilet ve Saadet adıyla partileştirerek günümüze gelen ve kıyamete kadar devam edecek olan mücadelemizin geçmişi de insanlığın tarihine kadar uzanmaktadır. Zira bu mücadele, Hak-Batıl mücadelesidir. Bu güne kadar çok badireler atlatılmış, önümüze konulan tüm engeller aşılmış ve Türkiye’nin en büyük partisi olunmuştur. İnşallah son zamanlarda her ne kadar bazı sıkıntılar yaşansa da bunlar da partimizin yükselişine engel olamayacak ve kısa bir sürede geçmişte olduğu gibi yine en büyük parti olacaktır.

 

Fikir Partilerinin yükselişi diğer partiler gibi “saman alevine” benzer, inişli çıkışlı olmaz ve bu partilerin yok edilmesi de kolay olmaz. Biz sabırla, aşkla, şevkle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu gün oluşturulan yeni yönetimimizde partimize katılımın ne kadar yoğun olduğunu, arkadaşlarımızın samimiyetle, heyecanla çalışma azminde olduğunu göstermektedir ki bu da bizi memnun etmiştir.

 

Diğer  siyasi partilerle Çatışma Değil İstişare ve dayanışma Esas Olacaktır.   

 

“Bundan sonraki çalışmalarımızda da geçmişte olduğu gibi istişareyi esas alacağız, diğer siyasi görüşlerle çatışmaya dayalı bir siyaset yerine ilimiz ve ülkemiz menfaati için herkesle dayanışmayı esas alan bir siyaset anlayışını benimseyeceğiz.” dedi.

 

Merkez ilçe Başkanı Av. Ramazan Danışman ise yaptığı konuşmada:

 

“ 1969 hareketinden bu yana bir deniz feneri gibi yolumuzu aydınlatan değerli ağabeylerimizin aydınlattığı bu yolda yolumuza devam etmek üzere yola çıkmış bulunuyoruz.

 

41 yıl önce “Önce Ahlak ve Maneviyat” diyen Genel Başkan’ımızın bu sözünün doğruluğu bu gün daha iyi anlaşılmaktadır. Ahlak ve Maneviyatımızın yoğun saldırı altında olduğu bu dönemde bu kutlu davanın kutlu mensupları olarak yola çıkan arkadaşlarımızı sizlere takdim etmekten büyük onur duyuyorum.” dedi.

haber merkezi

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.