Pakdil: 'İstikrar Yakalandı'

Pakdil: İstikrar Yakalandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Nevzat Pakdil, ''Türkiye hem ekonomik hem de siyaseten istikrarı yakaladı'' dedi.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Nevzat Pakdil, ''Türkiye hem ekonomik hem de siyaseten istikrarı yakaladı'' dedi.
     Pakdil, AK Parti Afşin İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, referandumdan çıkan sonuçla Türkiye'nin vesayet sürecinden kurtulmak için önemli bir adım daha attığını vurguladı.
     Referandumun ardından Türkiye ekonomisinin hızlı bir şekilde büyümeye başladığına dikkati çeken Pakdil, ''Türkiye bugün daha rahat. İMKB rekor üstüne rekor kırıyor. Yur dışından yatırım yapmak için pek çok insanın ülkemize geldiğini görüyoruz. Faizler düşüyor. Türkiye, hem ekonomik hem de siyaseten istikrarı yakaladı'' dedi.
     Pakdil, Türkiye'nin daha demokratik bir yapıya kavuşacağına inandıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
     '' Türkiye bunun mücadelesini veriyor. Her geçen gün dünyanın krizlerle boğuştuğu bir ortam içerisinde Türkiye, dünyanın parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Hem ekonomik durumdaki istikrarı hem de siyasetteki istikrarı bunu gösteriyor. Bunu bize sağlayan milletimizin kendisidir. Milletimiz yapılan bütün çalışmalarda hep bizim yanımızda yer aldı. Demokrasi tarafında yer aldı. Vesayetçi sisteme hayır dedi. Bu mücadelelerde hep hukukun üstünlüğünü kabul etti. Üstünlerin hukukunu kabul etmedi. Bu bizim ve milletimiz açısından büyük bir başarıdır. Bundan Türkiye kazançlı çıktı. Türkiye, samimi olarak kazandı. Türkiye bundan böyle daha rahat ve daha özgür bir ortam içerisinde olacak.''
     Pakdil, geçmişte büyük medeniyetler kuran büyük bir devletin mirasçısı olan Türkiye'nin büyüyerek ve güçlenerek büyük bir uyanış gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.
     Toplantıya AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal ile teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum