Öztunç Dur Durak Bilmiyor

Öztunç Dur Durak Bilmiyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş milletvekili adayı Ali Öztunç, CHP'nin politikalarıyla üreten bir ekonominin ayağa kaldırılacağını söyledi.

CHP Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç Kahramanmaraş’ta Bu sabah esnaf ziyaretinde seçimlere bir ay kaldığını anımsatarak, "AKP'yi demokratik yollardan devireceğiz, CHP'yi iktidara getireceğiz. Bunu yapabilmek için her şeyimiz var. Hazırlıklarımız, projelerimiz var. Halkımıza, belki de Türkiye tarihinin şimdiye kadar görülmemiş çekicilikteki halkla paylaşım paketini sunuyoruz. Paketimiz hazır ama en önemlisi biz hazırız" diye konuştu.

CHP iktidarıyla yoksul vatandaşlara aile sigortasının yapılacağını söyleyen Öztunç " Türkiye’nin neresinde olursa olsun hiçbir ailenin geliri geliri 720 TL’nin altında olmayacak. Bu ülkede hiçbir vatandaş´hiç bir aile ben yoksulum demeyecek’’.dedi.

Bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini belirten Öztunç ’ Toplumsal huzur için gerekli olan budur. Refahı tabana yayacağız sizleri ömür boyu güvencesiz çağdaş köle olarak çalıştıran zihniyete son vereceğiz’’ şeklinde konuştu

Esnafın kira, araç gideri gibi işyeri masraflarının vergiden düşürüleceğini dile getiren Öztunç , “AVM ve hipermarketlere karşı küçük esnaf korunacak. Belediyelerin esnafla rekabet etmesi önlenecek. Prim borcu olan esnaf da sağlık hizmetlerinden yararlanacak. Esnaf diğer çalışanlarla aynı sürede emekli olabilecek ve aynı haklardan yararlanacak. Esnafa stratejik destek sağlanacak. Haksız rekabete yol açan Suriyeli göçmenlerin vergiden ve yasal yükümlülüklerden muaf iş yapmaları önlenecek. Esnaf Bakanlığı kurulacak. Türkiye’de üreten bir ekonomi modeli oluşacak.” diye konuştu. 

1-853.jpg2-658.jpg3-421.jpg4-222.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.