Öztunç: 'Bana 5 yıl verin bu şehri ayağa kaldırayım'

Öztunç: 'Bana 5 yıl verin bu şehri ayağa kaldırayım'
CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Milletvekili Ali Öztunç projelerini açıkladı

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Milletvekili Ali Öztunç projelerini açıkladı

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Kahramanmaraş’a hafif raylı sistem, stadyum ve sağlık kuruluşları kazandıracağını söyledi.

Sabah kahvaltısı sonrası basın toplantısı düzenleyen Öztunç, kentin önemli sorunlarından Aksu Çayı’nın her şeye rağmen temizleneceğini söyledi. Büyüyen Kahramanmaraş’ın merkezde 3’üncü bir ilçenin kurulması gerektiğini savunan Öztunç, seçmenlerden 5 yıl süre istedi.

Öztunç, “Benim en büyük mega projem hafif raylı sistem olacak. Kapıçam’dan başlayıp Üngüt köprüsüne kadar gelecek ve kent içinden de geçişi olacak. Kırmızıçizgilerimden birisi de, Kahramanmaraşspor stadyumunu yapacağım. Hükümet yapmadı Allah nasip ederse inşallah ben yapacağım. Büyüyen şehre bir yeni ilçe daha kurulması gerekiyor. Adı tartışılır Yenişehir olur başka bir şey olur organize sanayi bölgesinin oraya. Aksu Çayı temizlenecek lamı cimi yok, kim bundan rahatsız olursa olsun. Kahramanmaraş’ta mahallelerde kreşler açacağım belediye olarak. Çocuklarımızın gideceği ucuz kreşler. Diş ve göz hastanesi açacağım ve çocuklarımız rahatça tedavilerini küçük yaşlarda olsun diye. Bu kampanyada uyumlu düzgün kimseyi üzmeden ve şehri germeden bir kampanya yürüteceğiz. Bana 5 yıl verin bu şehri ayağa kaldırayım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.