Okay: ‘Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyoruz’

Okay: ‘Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyoruz’
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve Yönetim Kurulu referandum teşekkürleri kapsamında ziyaretler yapıyor.

12 Eylül’de yapılan Anayasa Referandumu nedeniyle teşekkür ziyaretleri yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve Yönetim Kurulu gazeteci Mehmet Taş’ı çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

Okay ile birlikte ziyarette bulunan Gültekin Genç, Av. Cevdet Özdemir, Ali Erdemoğlu, Ali Aydın ve Devlet Doğan referandum süreci ile ilgili görüşlerini açıkladılar.

ak-parti-merkez-ilce.jpg

Türkiye’nin önünün açılması ve daha özgür, refah ve rekabete açık, şeffah ve çağın gereklerine uygun yeni bir anayasanın yapılabilmesi için büyük önem arz eden referandumdan millet olarak yüzümüzün akıyla çıktığını ifade eden Merkez ilçe başkanı Necati Okay açıklamalarını şöyle sürdürdü.

“ Milletimizin daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için milletimize uyan, çağdaş normları içinde barındıran yeni bir anayasa için mihenk taşı olarak gördüğümüz referandum çok önemliydi. Genel merkezin talimatları ile oluşturduğumuz seçim stratejisi meyvesini vermiştir. Merkez ilçede % 88, bize bağlı beldelerimizde % 90 ve İl Genelinde ise % 79 gibi bir sonuç elde ettik. Milletvekillerimiz ve teşkilat olarak bir çalışma proğramı ortaya koyduk ve her yere ulaşmaya çalıştık.  Biz merkez ilçe de daha önce % 83’ü görmüştük. 2011 seçimlerinde ise hedefi % 85 olarak belirledik. İl ve ilçe olarak uyumlu bir çalışma ortaya koyduk” dedi.

ak-parti-merkez-ilce1.jpg

Öte yandan ziyaretten memnuniyetini ifade eden gazeteci Mehmet Taş ise 2011 seçimleri ve referandum sonuçlarına uygun değerlendirmelerini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.