MHP’nin Bertiz çıkartması

MHP’nin Bertiz çıkartması
12 Eylül’de yapılacak olan referanduma sayılı günler kala, siyasi partilerin seçmeni evet ya da hayır yönünde etkileme çalışmaları bütün hızıyla sürerken, MHP Merkez ilçe teşkilatının Bertiz çıkartması büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz ay içerisinde yeni oluşan MHP merkez ilçe teşkilatı üyelerinden Murat Telli, beraberinde KSÜ’den öğretim üyesi Nida Gönen ve parti ekip sorumlusu Mustafa Dilbaz olduğu halde, ilk olarak Baydemirli Belediye Başkanı Ramazan Açıkgöz’ün misafiri oldular.

İftarı birlikte açan MHP’liler, Belediye Başkanı Açıkgöz’den parti çalışmaları hakkında bilgiler aldılar ve daha sonra da 12 Eylüldeki referandumda neden hayır oyu vereceklerinin gerekçesini anlattılar.

İftarın ardından yola düşen MHP’liler, önce Kılağlı, sonra Başdervişli, daha sonra da Hacıeyüplü köylerinde mola vererek, vatandaşlarla sohbet ettiler, partilerinin politikasından ve referandumda neden hayır oyu vereceklerinin sebeplerini madde madde izah ederek, vatandaşı iknaya çalıştılar.

MHP’lileri can kulağı ile dinleyen köylüler, geç vakit de olsa geldikleri için teşekkür ederken, siyasi ve gezi çalışmaları için düşüncelerini aldığımız Telli, Gönen ve Dilbaz, gezinin çok  verimli geçtiğini, ancak vatandaşın referandumda ne için evet, neye hayır vereceğini tam olarak bilmediğini, vatandaşı aydınlatmak, bilgilendirmek için yola çıktıklarını söyledi.

mhp-bertiz2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.