MHP Seçim Startını Verdi

MHP Seçim Startını Verdi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy ve Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında, milletin ve devletin bekası için güç birliği yaptıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 1 Ekim tarihi itibariyle seçim startını verdiklerini açıkladı.

Bastırmacı, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy ve Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında, milletin ve devletin bekası için güç birliği yaptıklarını söyledi.

İl Başkanı Bastırmacı, MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı olarak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin politikaları arkasında dimdik devam ediyoruz. Serhat şehirlerimizde Genel Başkanımız, Alparslan’ın bismillah deyip başlaması gibi start verdi. Bu başlangıç ve yürüyüş iktidar yoludur, bizde Başkanımızın arkasında tam yol ileri diyoruz şeklinde konuştu.

1 Ekim itibariyle seçim çalışmalarına başladıklarını kaydeden Bastırmacı, gerek ilçe gerekse beldelerde yeni teşkilatlanma sürecini yaşadıklarını ifade etti. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını dile getiren Bastırmacı, AK Parti'ye de uyarılarda bulundu. İl Başkanı Bastırmacı sözlerine şöyle devam etti,” biz ülkenin bölünmesiyle ilgili eyaletler sistemini ve basına demokratik süslemeyle yansıtılan açılımı her zaman eleştirdik. Değişmez 3 maddenin tartışmaya açılacağını belirttik. Yandaş basında da bunlar tartışılmaya başlandı. MHP olarak bizler dünde bunun mücadelesini veriyorduk ve aynı şekilde devam edeceğiz.

 Milletin verdiği kararlar doğrultusunda referandumdan çıkan sonuca saygılı olduklarını söyleyen Bastırmacı, çıkan yüzde 42'lik oyun da küçümsenecek bir oran olmadığının altını çizdi. Kimin ne oy verdiğinin bilinmesinin de mümkün olmadığına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum