MHP, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

MHP, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı, ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği düzenledi. Yemeğe yaklaşık 2000 bin kişi katıldı.

 

Afşin Ulu Camii yanında düzenlenen iftar yemeğine MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Çoğulhan Belde Belediye Başkanı Adem Yıldız, Esence Belediye Başkanı Ali Özkan, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemek sonrası açıklamalarda bulunan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, yapılan organizasyonu beğendiklerini ifade etti. Dedeoğlu, “Bugün Afşin MHP teşkilatımızın organize etmiş olduğu iftar yemeğinde bir araya geldik. Yalnız partililerimizle değil tüm Afşin ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimizle bir araya gelip iftar yemeğine katıldık. Çok büyük bir kalabalıktı, işte Milliyetçi Hareket Partisi budur diyorum,  çok bir organizasyondu.   Bu halkla yapılan bir iftar yemeğiydi bu güzel ve büyük organizasyonda partililerimiz ve halkımızla bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah Allah nasip edecek Milliyetçi Hareket Partisi olarak çok güzel başarılara imza atacağız. Allah bizi böyle güzel ve özel günlerde bir araya getirmeyi nasip etsin, böyle güzel bir organizasyonda ve güzel bir günde Afşin’de olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen arkadaşlarımıza ve Afşin MHP ilçe teşkilatına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

655.20120811165648.jpg

“İki Satır Yazıyla Birlikteliğimize Kimse Gölge Düşüremez”

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta yayımlanan yerel bir gazetede “Tam bir hayal kırıklığı” yazıya da tepki gösteren Dedeoğlu, şunları söyledi:

“Bu yazılanlar ve çizilenler kesinlikle doğru değildir. Bizim birlik ve beraberliğimize kimse iki satır yazıyla kimse gölge düşüremez. Biz birlik ve beraberlik içeresinde çalışmaya devam ediyoruz. En iyi sonuçları almak için hep beraber birlik olmanın önemini biliyoruz. Gerek il teşkilatımız olsun gerekse ilçe teşkilatımız olsun bizi kesinlikle iki satır yazıyla kimse ayırmaz. Biz il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla, belediyelerimiz ve halkımızla hep beraber birlik içerisindeyiz.”

Daha sonra söz alan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, “Milliyetçi Hareket Partisi Afşin Teşkilatımızın Ramazan-ıŞerif ayında, küskünlüklerin ve dargınlıkların unutulduğu, şeytanın dahi yaklaşamadığı bu güzel ayda MHP Afşin Teşkilatımızın organizasyonu ile bu güzel sofrada tüm hemşerilerimizle bir araya geldik. Ben başta ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu organizasyon Afşin’e Afşinliler olarak yakışan en güzel şeyi bu akşam gördük birlik ve beraberlik içerisinde yemek yedik. Binlerce arkadaşımızın yemeğe katılması  ve tüm teşkilatımızla bir arada olmanın mutluğunu yaşıyorum. Bu arada dışarıdan bizim adımıza yapılan bütün dedikoduları şiddetle kınıyoruz. Bizi Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm birim ve seçilmişleriyle bir aradayız ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.” açıklamasında bulundu.

MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ise, “Bu güzel organizasyonumuza katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Afşin’de bir ilki gerçekleştirdik, ufak tefek eksikliklerimiz olmuştur burada halkımızın hoşgörüsüne sığınıyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyük ve güzel iftarlarda bir araya geliriz. Tekrar iftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.