Meral Akşener hastaneye kaldırıldı!

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle Kavaklıdere’deki Güven hastanesine kaldırıldı. Bu akşam müşahade altında tutulacağı öğrenilen Akşener'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

MANSUR YAVAŞ'TAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in yarın taburcu edilmesinin beklendiğini ifade ederek şu mesajı paylaştı:

"Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da Akşener hakkında İYİ Partili yetkililerden bilgi aldığı aktarıldı. SP’den, “Genel Başkanımız, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahade altında olan İyi Parti Genel Başkanı Sn Meral Akşener’i arayarak, sağlık durumu hakkında İyi Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti” açıklaması yapıldı.

PROF. DR. ÖZPOLAT: YAPILAN TETKİKLERDE BİR PROBLEM SAPTANMAMIŞTIR

Ankara Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Berkant Özpolat, Akşener’in sağlık durumu için, “Akşener, bugün bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. İnşallah, hayırlısıyla yarın taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener'e 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Hastane önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şu an herhangi bir sorun yok. Umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır, en büyük arzumuz da bu. Sayın Genel Başkan ve İYİ Parti'nin değerli yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Doktorlar dinlenmesi gerektiğini ifade ettiler" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.