Kılıçdaroğlu'ndan İki Sürpriz Görüşme

Kılıçdaroğlundan İki Sürpriz Görüşme
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Derviş'le yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu ile buluştu...

Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen programa katılmak için Kahramanmaraş'a gitmek üzere saat 06.45 sıralarında Atatürk Havalimanı'na geldi. Ancak hava muhalefeti nedeniyle uçağı kalkmadığı için CHP lideri,Kahramanmaraş'a gidemedi.

Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nda Türkiye'ye gelen Kemal Derviş ile karşılaştı. Atatürk Havalimanı VIP salonunda bir araya gelen Kılıçdaroğlu ile Derviş, yaklaşık 45 dakika görüştü.

Kılıçdaroğlu ve Derviş'in, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmelere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları belirtildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Diyanet işleri Başkanı Ali Bardakoğlu ile buluştu.  Buluşma, 11 Ekim akşamı gerçekleşti

CHP kaynaklarına göre, yemek “sadece türban konusuna” yönelik gerçekleşmedi. Yemekte, Türkiye’de konuşulan her konu gündeme geldi.

Bir CHP yetkilisine göre, “yasadışı Kur’an kursları ve bunların engellenmesi konusu da, Alevilere din dersi konusu da, hepsine bir şekilde değinildi”, ancak ayrıntılara girilmedi.

CHP kurmayları, yemeğin kesinlikle bir “nezaket yemeği” olduğunun altını çiziyorlar.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.