Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri

Kılıçdaroğluna ağır eleştiri
Deniz Baykal, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmediklerini belirterek “Sanırım haklı sebepleri vardır ama ben bilmiyorum” dedi.

Deniz Baykal, CNN TÜRK'te yayınlanan Ne oluyor programında Yavuz Oğhan’a konuştu.İşte Baykal’ın konuşmasının satırbaşları: Ben Genel Başkanlıktan ayrılırken kimseyle kavga ederek ayrılmadım, kendi isteğimle gittim.  İdeolojik hiçbir tartışma sebebiyle de gitmedim. Kimseye küs de değilim ve partimi yıpratacak en küçük bir ifadem bile olmadı kimseyle ilgili. Ama, bugünkü duruma bakınca, baskı kurulduğu açık. Neden yapıyorlar anlamıyorum ve yadırgıyorum. Aslında bunu yapanlar; korktukları için, kendilerine güvenmedikleri için yapıyorlar. 

Baykal, "Kemal Kılıçdaroğlu bugüne kadar hiç aramadı. Görüşmedik. Benim tanıdığım Sayın Kılıçdaroğlu bu tür rezervlere girecek kimse değildir ama sanırım kendisinin haklı sebepleri vardır bu konuda ama ben bilmiyorum" diye konuştu.

Eski Genel Başkan Deniz Baykal, yurt gezilerine çıkmadığını, gideceği il ve ilçe örgütlerindeki arkadaşlarını zor durumda bırakmak istemediği için bundan uzak durduğunu söyledi ve bugüne kadar sadece seçim bölgesi Antalya ve şimdi de İzmir'e geldiğini kaydetti. Baykal, şunları söyledi: "Ben, Genel Başkanlıktan ayrıldığım gün ilan ettim ki; partimin bir milletvekili veya düz üyesi olarak her tür etkinlikte seve seve görev alacağım. Ancak kendiliğimden bunu yapmam doğru olmaz. Bugüne kadar Genel Merkez'den benimle iletişim kurulmadığı için, kendiliğimden de yurt gezileri yapmayı doğru bulmadım. Gideceğim yerlerdeki arkadaşlarımı da zor durumda bırakmak istemiyorum. Referandum için çalışma yapmak istiyorum ancak kendiliğimden bunu yapmak istemiyorum."

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.