Kavaf Shçekspor'u Tebrik Etti

Kavaf Shçeksporu Tebrik Etti
Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Wolksvagen Junior Master World Cup’ta 6’ıncı olan Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Spor Kulübü Aydın U-13 Takımını tebrik etti.

Bakan Kavaf, Aydın’daki ziyaretleri kapsamında Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’ni de ziyaret etti. Bakan Kavaf, Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nde SHÇEK Spor Kulübü Aydın U-13 takımının İspanya’nın başkenti Madrid’te düzenlenen ve 20 dünya ülkesinin katıldığı Wolksvagen Junior Master World Cup’ta 6. olan U-13 takımını tebrik etti. SHÇEK Sporlu çocukların kazandığı kupayla poz veren Kavaf, U-13 takımındaki çocukların büyük bir başarıya imza attığını ve bu başarının tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini belirtti.

U-13 takımındaki futbolcuların büyük takımların alt yapısına gitmesi için çaba göstereceklerini kaydeden Bakan Kavaf, bu konuda SHÇEK Spor Kulübü yönetiminde olan eski milli futbolcu Hakan Şükür ile Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile gerekli çalışmaların yapılması için görüşeceğini sözlerine ekledi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.