Kahramanmaraş Milletvekilleri Ulaştırma Bakanı ile görüştü

Kahramanmaraş Milletvekilleri Ulaştırma Bakanı ile görüştü
Kahramanmaraş’ın ulaşım yeni konut alanı açısından büyük önem arz eden Kuzey çevre yolu ile ilgili Milletvekillerimizden güzel haberler geliyor

Kahramanmaraş’ın ulaşım yeni konut alanı açısından büyük önem arz eden Kuzey çevre yolu ile ilgili Milletvekillerimizden güzel haberler geliyor

Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, İmran Kılıç, Habibe Öçal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile görüşerek kentin önceliklerini dile getirdiler.

Konuyla ilgili Milletvekili Ahmet Özdemir sosyal medya hesabından bakanın ziyareti ile ilgili bir fotoğraf paylaşarak şunları açıkladı.

Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit TURHAN ile bir toplantı gerçekleştirdik.

Yaptığımız toplantıda;

Kuzey, Güney çevre yolları

Havaalanımızın genişletilmesi konularını görüştük.

Taleplerimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.

KUZEY ÇEVRE YOLU TAMAMLANMALIDIR

Kahramanmaraş’ın gelişmesi için ulaşım büyük önem arz etmektedir. Şehrin Ahırdağı eteklerine daha sağlam bir zemine oturtulması için büyük bir fırsat olarak gördüğümüz Kuzey Çevre Yolu öncelik arz etmektedir.

Elazığ depremi sonrasında gözlerin çevrildiği Kahramanmaraş’ta sağlam zeminlerde depreme dayanıklı konutların inşaatı için bir fırsat olarak görülen ve bu yol üzerinde de yeni bir şehir kurulmasına fırsat veren araziler bulunmaktadır.

Kaldı ki bu yol güzergahı üzerine yapılacak olan 300 yataklı hastane inşaatı bitirilmeden bu yolun Mado ve Havaalanı kavşağı ile Necip Fazıl Hastanesine kadar uzatılarak tamamlanması gerekmektedir.

Bu konuda Milletvekillerinin attığı bu adım şehrin gelecekte planlanmasına da büyük katkı yapacaktır

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.