Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’dan Galaktik Tayfa’ya tam not!

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’dan Galaktik Tayfa’ya tam not!
Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, izleyiciyle buluştu. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı.

Galaktik Tayfa’nın ön gösterimine Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, oğlu Mehmet Selçuk Ünal ile birlikte katıldı.

Filmin ön gösterimi; kültür, sanat, teknoloji ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu galada yer aldı.

''TEKNOLOJİ VE UZAY ATEŞİNİ YAKACAĞIZ''

Film gösterimi öncesinde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Rafadan Tayfa’nın Türkiye’nin bir markası olduğuna işaret ederek, “Teknoloji ateşini, uzay ateşini çocuklarımızın gönlünde yakmayı başaracağız. O çocuklarımız da çok başarılı işlere imza atacak” dedi. Bakan Varank’ın oğlu İlhan Yahya “Heyecanlıyım, en çok ‘Akın’ karakterini seviyorum” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ MAHİR ÜNAL: ''ROL MODEL OLACAK''

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Çocuklara rol model oluşturacak kahramanlara çok ihtiyacımız var” ifadesini kullanırken Ünal’ın 7 yaşındaki oğlu Mehmet Selçuk da “Galaktik Tayfa’yı çok merak ediyorum, en çok Akın karakterini seviyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.