Kabalcı; 'Partimiz İhtiyaçtan Doğdu'

Kabalcı; Partimiz İhtiyaçtan Doğdu
Halkın Sesi Partisi İl başkanı Mustafa Kabalcı, Teşkilat Başkanı Atilla Kelebek ve Tanıtma Kolu Başkanı Süleyman Topcuoğlu, gazetemizi ve KMTSO’yu ziyaret etti.

Kabalcı, partisinin ihtiyaçtan doğduğunu belirterek şunları söyledi; “ Gerek Türkiye’de ve gerekse Kahramanmaraş’ta iktidar alternatifi yoktu. Genel Başkanımız Numan Beyin SP genel başkanlığı gösterdiği büyük açılımlar için SP müsait değildi. Ayrıldı, yeni bir parti kuruldu, buna rağmen bu gelişme Numan Beyden kaynaklanmadı. Gelinin noktadaki oluşuma SP yapısı sebep olmadı. Halkın sesi partisini diğerlerinden ayıran en önemli özelik halka sorun dayatmak yerine, halkın sorunlarını üstlenmiş olmasıdır” dedi.

 3.20101215110140.jpg

Hükümeti Eleştirdi

Kabalcı, ziyarette Ak Parti Hükümetini de eleştirdi ve Hükümetin en çok başarılı olduğunu iddia ettiği sağlık konusuna değindi. Kabalcı; “ Sağlık Meselesinde çok övünüyorlar. Uyguladıkları politikalar hem personellerini hem de halkı sarhoş etti. Tutarlılık, istikrar çok önemli, onlar ayda bir sağlık politikalarını değiştiriyorlar. Halkı tedirgin ediyorlar. Eczanelerde Kara Kod sistemleri 6 aydır oturmadı. Doktorlar açısından kadroların allak-bullak edilmesi, Devlet Hastanesindeki Kalp Cerrahlarının değiştirilmesi. Hastaların Kalp Ameliyatları için çevre illere gitmeleri.  Gazetenizin dün yazdığı Çocuk Hastanesindeki yatak sayısının yetersizliği, Bölge ve Araştırma Hastanesi yapılacak diye bize duyurdukları yeni hastanenin aslında  devlet hastanesi olması. Şu anda kullanılan hastanelerin yıkılıp yıkılmayacağı… Bunlar sadece sağlıktaki sorunlar…” dedi.

Kabalcı, genel olarak da iktidarı eleştirdi, Ak Parti’nin tepeden yönetildiğini iddia etti ve belediye ile vekillerin yeterli hizmeti getiremediklerini söyledi, buna da duble yolları bitirilmeyişini örnek gösterdi.

 4.20101215110151.jpg

Has Parti'den Balduk'a Ziyaret‏

Göreve yeni atanan Has Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk’a nezaket ziyaretinde bulundu. Has Parti İl Başkanı Mustafa Kabalcı, İl Başkan Yardımcısı Süleyman Topçuoğlu, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Büyükdereli ve yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan Mehmet Balduk’u makamında ziyaret ettiler.

KMTSO Başkanı Mehmet Balduk, kendisine makamında nezaket ziyaretinde bulunan Has Parti teşkilatına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

Kahramanmaraş’ta yeni yapılandıklarını ifade eden Has Parti İl Başkanı Mustafa Kabalcı, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Mehmet Balduk’un Kahramanmaraş’ın sorunlarına karşı ne kadar duyarlı olduğunu çok iyi biliyoruz. Bizlerde Has Parti teşkilatı olarak şehrimizin sorunlarına eksiklik ve ihtiyaçlarına duyarlı bir politika izleyeceğiz. Hem yerelde hem de ülke meselelerine dikkatle eğilerek şehrin en önemli kuruluşu olan odamızla istişare içerisinde olmak istiyoruz. Sayın Başkanımıza bizi kabul ettikleri için teşekkür ederiz”dedi.  Haber Merkezi

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.