İnce: Sözlerimin Arkasındayım

İnce: Sözlerimin Arkasındayım
CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, 29 Ekim resepsiyonuyla ilgili yaptığı açıklamanın arkasında durduğunu söyledi.

Yalova'da Başkent Üniversitesi tarafından kurulan diyaliz merkezinin açılışına katılan CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, "Ben Elmalık köyünden kamyoncu Şerif'in oğluyum. Attığım imzanın, söylediğim sözün arkasında dururum. Ne söylediysem odur. Ben kendi başıma bir açıklama yapmadım. Ortada bir çelişki yoktur, bir yanlışlık yoktur. Ben gitmeyeceğim. İsteyen gider, isteyen gitmez" dedi.

İnce, gazetecilerin bir başka sorusu üzerine de, "Ben 8 yıldır milletvekiliyim, 8 gündür milletvekili değilim. Ne zaman, nerede, ne konuşacağımı bilirim" diye konuştu.

İnce, "Partinizi zor durumda bıraktığınızı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya, "Bu akşam İstanbul'a gideceğim. Genel başkanımla birlikte yemek yiyeceğim. Olur mu öyle şey? Hiç aklımın kenarından bile geçmiyor" cevabını verdi.

İnce, Ergenekon davası sebebiyle tutuklu bulunan Mehmet Haberal'ı ziyaret etmek istediğini ancak açılış sebebiyle listeden adını sildirdiğini ifade ederek, "Bu ülkede aylardır, yıllardır tutuklu bulunan insanlar var. Bugün iki milletvekili arkadaşım Sayın Mehmet Haberal'ı ziyarete gitti. Ben de ziyaretine gidecektim. Biliyorsunuz, AK Parti'nin son yaptığı değişiklikle milletvekillerinin bile ziyaret edebilmesi için izin almaları gerekiyor. Bu listede ben de vardım. Fakat bu açılış için listeden adımı çıkardım. Sizlerin aracılığıyla Yalova'dan Mehmet Haberal'a selam gönderiyorum. Aynı zamanda Deniz Feneri'ne de selam gönderiyorum" diye konuştu.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.