İmdat Tufan: Bayrağı daha yükseğe dikeceğiz

İmdat Tufan: Bayrağı daha yükseğe dikeceğiz
Kahramanmaraş’ın tanınan simalarından olan iş adamı İmdat Tufan, Onikişubat Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı müracaatını yaptı.

Kahramanmaraş’ın tanınan simalarından olan iş adamı İmdat Tufan, Onikişubat Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı müracaatını yaptı.

Kahramanmaraş’ın tanınan başarılı iş adamlarından İmdat Tufan, Onikişubat Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptı. Oldukça kalabalık bir grupla konvoy halinde AK Parti İl Başkanlığı’na gelen Tufan, başvuru dosyasını Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel’e teslim etti.

whatsapp-image-2018-11-19-at-10.06.36.jpeg

Başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Tufan, “2019 yerel seçimlerine sayılı günler kala şehrimize hizmet etmek maksadıyla her biri birbirinden değerli isimler aday adaylık müracaatında bulunmaktadır. Şahsımda bu güzel ilçenin milliyetçi, muhafazakâr geleneğinden gelen köklü ve bölgede söz sahibi ailelerinden Tufan ailesine mensup ailenin temsilcilik görevini üstlenmiş, AK Partiye gönül vermiş bir nefer olarak bu davaya hizmet etmekten şeref duyan bir kardeşinizim. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da seçimlerde adaylar için belirlediği kriterler göz önüne alındığında liyakat sahibi vatandaşa muhabbet içerisinde olan samimiyetle hayat tarzını yaşayan hasbi davranan kişilerin bu süreçte yol arkadaşı olacağını belirtmesi üzerine cumhurbaşkanımıza ve teşkilatımıza yol arkadaşı olmak maksadıyla çevremizde bulunan değerli hemşerilerimizin de görüşlerini alarak Onikişubat Belediye Başkanlığı için aday adayı olma kararı aldım.

whatsapp-image-2018-11-19-at-10.06.35.jpeg

BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE ÇIKARACAĞIZ

Belediyemizde denk bütçe oluşturarak belediyemizi kendine yeter bir belediye haline getireceğiz. Dışarıdan herhangi bir krediye ihtiyaç duymadan kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir bütçe politikası uygulayacağız. Gerekli iş makinesi araç gereç parkurumuzu genişleterek kiralama hizmetlerine son vereceğiz. Çalışanlarımızı hakkaniyetle çalıştırıp haklarını korurken işlerini en iyi şekilde yapmaları, mesailerini en iyi şekilde tamamlamaları için gerekli desteği vereceğiz. Sanayimize turizmimize, esnafımıza ve her türlü üretime desteğimizi tam vereceğiz. Tarım ve hayvancılıkla ilgili Onikişubat’ımızın zengin hazinelerini harekete geçirecek projelerle köyden kente zorunlu göçün önüne geçip insanlara doğup büyüdükleri yerlerde yaşama ve iş imkânı sunmuş ve üretimi arttırmış olacağız. Kentsel dönüşüm konusunda da şehrimizin derin tarihinden kaynaklı olarak öncelikli konuların başında geldiğini bilmekteyiz. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği üzere şehrimizde yatay mimariyi uygulayacak projelerle mahalle kültürünü yeniden başlatacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden önce emek vermiş belediye başkanlarımızı da hürmetle anarak bayrağı daha yükseklere çıkaracağımıza dair sözümüz söz olsun.” dedi.

whatsapp-image-2018-11-19-at-10.06.37(1).jpegwhatsapp-image-2018-11-19-at-10.06.37.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.