Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş:

Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş:
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye silah yardımı yaparken, Meclise bilgi de vermiyor. Yani, nasıl yaptığını muhalefetin bilme şansı yok. Açıklamalardan izliyoruz" dedi.

- Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye silah yardımı yaparken, Meclise bilgi de vermiyor. Yani, nasıl yaptığını muhalefetin bilme şansı yok. Açıklamalardan izliyoruz" dedi.

Demirtaş, grup toplantısı sonrasında bir gazetecinin Barzani'nin 'Türkiye'den Kobani için silah yardımı aldık' sözlerine yönelik sorusuna cevap verdi. Demirtaş, "Türkiye silah yardımı yaparken, Meclise bilgi de vermiyor. Yani, nasıl yaptığını muhalefetin bilme şansı yok. Açıklamalardan izliyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.