Halk Ali Öztunç’u Sahiplendi

Halk Ali Öztunç’u Sahiplendi
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç 1 Kasım Seçimlerine Bir gün kaldığını Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraşlı Hemşerilerimde sandık başında gidecekler...

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç 1 Kasım Seçimlerine Bir gün kaldığını Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraşlı Hemşerilerimde sandık başında gidecekler ve oylarını kullanacaklar bu seçimlerin öncelikle Ülkemize Kahramanmaraş’ımıza Hayırlı uğurlu olsun olmasını diliyorum  Günler Göreceğiz Güzel günleri gösterecek sonuçla karşılaşırız dedi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Konuşmasında 1 Kasım Seçimlerinde hak edenin kazanmasını istediğini ifade ederek kim çok çalıştı ve emek verdi ise düzgün bir çalışma yürüttü ise o kazansın bu nokta ise en çok ben kendimi görüyorum çok emek verdiğimi biliyorlar söylüyorlar halkımız bunun içinde bana atom karınca diyorlar çok haklı söylüyorlar çünkü ben günün 24 saatinin 20 saatini çalışarak gecemi gündüzümüze katım dedi.

Ben seçim önceden nasıl çalıştım ise seçimlerden sonra aynı şekilde çalışacağım Ali Öztunç’un sözüdür tablo gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi çok iyi görünüyorum 1 Kasım seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisin Kahramanmaraş’ta ciddi iğime Yakaladığını ve bunun sonucunda en az iki Milletvekilliği olduğunu görüyorum İnşallah böylede olacak Biz Türkiye Büyük Millet Meclisine Kahramanmaraş’tan iki Milletvekili olarak gideceğiz diyerek sözlerine devam eden Öztunç Kahramanmaraş ve tüm İlçelerimizde vatandaşlar bana Sahiplendi buda beni çok mutlu ediyor benim Elbistanlı olmamdan dolayı farklı bir sahiplenme var tüm partilerden destek geliyor yolda Başka partilerin kimlik kartlarını çıkarıp gösteriyorlar oğlum ali bu dönem oyumuz sana namusuma şerefime sana oyumuz diyorlar ve Kahramanmaraş’ın bu toprağının adamı verdiği sözü tutar söz dediği zaman bitmiştir saten  o gider sandığa oyunu verir gerçekten çok ciddi bir seçim çalışması yürüttük yoğurulduk sesimiz gitti ama durmayacağız inşallah 1 kasımda  güzel sonuç alacağız ve 1 kasımdan sonra memleketimiz için el ele gönül gönülle vereceğiz parti ayrımı yapmadan bana oy vermiş vermemiş fark etmez  eşit hizmet yapacağız memleketimiz için  dedi.

İNŞAAT İŞÇİLERİN’DEN DESTEK

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Elbistan ilçesinde bir günde 25 Köy ziyaretinde bulunarak vatandaşlardan 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Daha sonra ise Elbistan İlçesinde yaklaşık 150 İnşaat İşçisi Ali Öztunç’u çalıştıkları inşaata çağarak 1 Kasım seçimlerinde destek vereceklerini söylediler.

Biz iki dini bayramda emeklilere çifte maaş ikramiye vereceğiz dedik, AKP nereden alacaksınız kardeşim parayı dedi Bizde diyoruz ki sizin çaldığınız paraları  halka vereceğiz onlar kendi ceplerine atar ama biz, halkımızın emeklimizin, işçimizin, memurun, kısaca halkımızın cebine atarız Mazotu Çiftçilerimize 1.50 Kuruşa vereceğiz dedik  karşı çıktılar bizde neden kardeşim özel gemilere 1.5 TL'den veriliyor ama çiftçiye verilmiyor, CHP iktidarında biz vereceğiz Dolardaki artış nedeni ile 1.80 kuruşa çıktı mazotun litresi Çiftçiye 1.80 Kuruşa verilecek dedi.

Sandık başında hırsızlığı önlemek için gerekirse canımızı da veririz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş milletvekili adayı ve eski RTÜK Üyesi Ali Öztunç, Twitter fenomeni Fuat Avni’nin 1 Kasım seçimlerine birkaç gün kala il il isim listesi açıklayıp oy hilesi yapılacağı yönündeki iddialarıyla ilgili gereken önlemleri alacaklarını söyledi. Sandık başında hırsızlığa asla izin vermeyeceklerini ifade eden Öztunç, "Bunun için sandık görevlilerimiz dahil olmak üzere her birimiz gerekirse canımız da veririz." dedi.

Fuat Avni’nin bildirdiği sandık listelerini araştıracaklarını kaydeden Öztunç, "Fuat Avni’nin iddialarıyla ilgili olarak biz de gerekli çalışmamızı yapıyoruz. Hiçbir şekilde, sadece o sandıklarda değil hiçbir sandığı boş bırakmayacağız. Tüm sandıklarda müşahitlerimiz olacak, sandık görevlilerimiz, sandık başkanlarımız olacak, bu sandıklara özellikle dikkat edeceğiz. Bakalım bu sandıklardaki bu görevliler bu isimler mi ama şunu söyleyeyim; Kahramanmaraş genelindeki tüm sandıklarda birilerinin hile yapmasına izin vermeyeceğiz. Ne gerekiyorsa da yapacağız, çok açık söylüyorum. Sandıklarda bir oyun çalınmaması için ne gerekiyorsa biz onu yapacağız. Kim ne anlarsa anlasın, ama bilsinler ki bir oyumuzun bile değerini, kıymetini bileceğiz. Bir oyumuzu bile hırsızlara çaldırmayacağız. Alıştılar hırsızlığa, her yerde hırsızlık yapmaya çalışıyorlar. Sandıktaki hırsızlığa asla izin vermeyeceğiz. Bunun için sandık görevlilerimiz dahil olmak üzere her birimiz gerekirse canımızı da veririz. Bu da çok ciddi bir uyarıdır, akıllarını başlarına alsınlar, sakın böyle bir iş yapmasınlar, burası Kahramanmaraş."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.