Gümrük Ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rize’de

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rize’de
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, hafta sonu davet edildiği iftarlara katılmak için geldiği memleketi Rize’de cami çıkışı vatandaşlarla sohbet etti.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, hafta sonu davet edildiği iftarlara katılmak için geldiği memleketi Rize’de cami çıkışı vatandaşlarla sohbet etti.

Sahil camisinde beraberindeki heyetle birlikte öğle namazını kılan Yazıcı, caminin tadilat olan yerlerini bir süre inceledikten sonra cami avlusunda oturan vatandaşlarla sohbet etti.

Özel sektörün düşük fiyattan çay aldığını öne süren çay teşkilatından emekli bir vatandaş, Bakan Yazıcı’ya, “Politikalarınızı beğeniyoruz. ÇAYKUR’un yeni başlattığı randevulu sistemi de çok beğeniyoruz. Artık çayımızı daha sistemli topluyoruz. Fakat özel sektör çok düşük fiyattan çay alıyor. Sen merhametli adamsın bu durumu düzeltin” dedi.

Bakan Yazıcı ise “Her sene biraz daha iyileştiriyoruz. İnşallah bu sorunlarınızı da çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yazıcı daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Rize'de yapılan ve yapılması planlanan projeleri incelemek için Rize Belediyesi’ne geçti.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI YAZICI, RİZE’DE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.