Güllüce: “Adam Asmayı Oyuncağa Çevirdiler

Güllüce: “Adam Asmayı Oyuncağa Çevirdiler
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mısır’da 683 kişiye daha idam kararı verilmesiyle ilgili şunları söyledi: “Adam asmayı oyuncağa çevirdiler. Dünyada Müslümanlar için utanılacak bir hadisedir. Lanetliyorum, kınıyorum ayıplıyorum. Söyleyebileceğim

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mısır’da 683 kişiye daha idam kararı verilmesiyle ilgili şunları söyledi: “Adam asmayı oyuncağa çevirdiler. Dünyada Müslümanlar için utanılacak bir hadisedir. Lanetliyorum, kınıyorum ayıplıyorum. Söyleyebileceğim her şeyi söylüyorum.”

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği’nin düzenlediği 1.Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Zirvesi'nin açılışına katıldı. Açılışta Mısır’da 683 kişiye daha idam kararı verilmesini değerlendiren Güllüce, şunları söyledi: “Sabah sabah canımızı sıkan Mısır olaylarını binlerce kere kınıyorum. Dünya insan haklarına, demokrasiye giderken idam makinesine dönmeye kalkan Mısır bizi üzmektedir bu kadar rezillik olmaz. Adam asmayı oyuncağa çevirdiler. Dünyada Müslümanlar için utanılacak bir hadisedir. Lanetliyorum, kınıyorum, ayıplıyorum. Söyleyebileceğim her şeyi söylüyorum. Demokrasi adına, insan hakları adına insanlık adına ‘ayıp’ diyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.